städa

nu måste jag städa för i morn ska anthon till mig och mitt rum ser ut som ett helvete!!!
fy fän jag hatar att städa!
sen har jag mått piss illa i 3-4 dagar nu och jag vette fan vf jag ska fan gå och spy snart för att se om de blir bättre.
aja sen har min mage fått ett namn av anthon "Joel" ska min mage tydligen heta :S
haha aja nu ska jag städa lite till och mår jag inte bättre snart så lär jag väl döö :(

..--

jaha kände bara för att lägga mig ner och glömma bort allt som händer men de sket ju sig... haha kom ju på att de va solsidan och de kan man ju fan inte missa :)

..

har varit hos jonna i dag med isac :) fast dom ville inte va med mig så de vart jag och knullnallen

:)

godmorgon nu har jag bytt om sen ska jag fixa mig :) senare i dag ska jag åka till jonna sen ska vi åka till anthons studio vid 5 :) sen blir jag kvar hos jonna :)

någon som vet hur jag får upp den som framsidebild?


tött

Sitter i soffan i köket har just fixa mig Ska snart dra till bussen :) Btw anthon och jag har 2 månader i dag :D

.

du fattar inte att dina ord sårar
jag orkar inte spela med därför skojar jag bara bort allt och mår sämre

<3

jaha nu vet jag inte va jag ska göra.
har varit på lime mellan 08-14 i dag de va fett jobbigt..
sen va man på stan en stund och träffa jonna isacs Tjej och hennes kompis sen gick man te BT sen tog jag bussen hem och sov och laga mat te sam och nu sitter jag och lyssnar på musik och har jätte tråkigt..
btw mår mycke bättre i dag men långt ifrån bra.. mamma är ju inte hemma i kväll så de lär nog gå bra så länge de inte blir bråk mellan pappa och mig i tel igen.. blir de ett bråk sticker jag.. asså de är inget skämt jag sticker..
aja de får gå som de går men just nu lever jag och de e bra :) i morn har jag och anthon 2 månader :)

.

Sitter på bussen hem

gnatt

nu ska jag gå och lägga mig i sängen och se på film på ipaden och hoppas på att jag får någon att prata med innan jag somna <3

snälla håll om mig för jag mår verkligen inte bra


osminkad.se


<3

lite mer samlad nu än innan men jag känner världens jävla huvudvärk nu fy fan....
de ända jag kan göra nu är att vänta på panikångestattacken som jag känner är på väg men,men jag får gör mitt bästa.
aja jag hoppas att de blir bättre men de vette fan hoppas bara att kunna få prata med någon i tel i kväll tills jag somnar men de kan jag väl fortsätta drömma om. jag menar kul att prata med någon när den gråter när fy fan..
jag menar jag har redan blivit bortglömd och lämnad så vf skulle inte de kunna hända igen
men men nu ska jag lyssna på musik och försöka focusera på de posetiva även fast de e svårt som fan..
pusspuss och förlåt att de bara blir massa emo skrivning i dag men de e sånt man får ta om man följer min blogg<3

de ända jag vill är att bli älskad

jag vet att de inte rätt att ge upp nu men de e svårt att se något annat nu när tårarna bränner jag vill se en väg ut ur de hela men de e går inte att se eftersom allt e svart jag har kämpat sen jag va liten jag vill inte mer snälla ta mig här ifrån de e fan ingen mening stå kvar i något som inte kommer ändras'¨ jag vill se en annan sida bli älskad för den jag e inte för den jag borde va och spelar. snälla se den lilla flickan med tårar i ögonen snälla se den lilla flickan med blå märken snälla se den lilla flickan är allt jag begär gått så lång tid nu så många år kom en bit på vägen men vägen rasa samman så de jag gör nu e att skriver depp texter för att få ut allt kaos mitt liv är ett liv av kaos och panik är de så man vill ha ett liv? mitt liv har gått i bitar de saknar bitar bitar som förmodligen aldrig kommer existera de ända jag vill är att bli älskad så... snälla se den lilla flickan med tårar i ögonen snälla se den lilla flickan med blå märken snälla se den lilla flickan är allt jag begär de är nära nu snart faller jag över kanten och faller handlöst ner och jag vill säga förlåt för att jag drar ner så många i min skit förlåt kom ihåg min högsta önskan snälla se den lilla flickan med tårar i ögonen snälla se den lilla flickan med blå märken snälla se den lilla flickan är allt jag begär snälla öppna ögonen och se den lilla flickan för snart finns hon inte mer. älskardiganthonjonsson

usch

fy fan nu faller jag i bitar jag orkar inte mer asså shit tar tag om flaskan och sveper bara för att inte få något tag om va som händer. de är inte rätt jag vet men de känns som ända ut vägen nu. jag lova att inte göra så här igen nu bryter jag mitt löfte och sveper låt mig fly låt mig flyga låt mig sväva låt mig svepa

..

Shoho Varit på lime i dag igen fy fan vilket slitde e men de e kul oxå ;) Men idag hade jag så jävla ont i huve så jag trodde jag skulle dö! Inte bra nu dka jag sova sen ska jag sova sen ska jag duscha sen sova<3 heeedå :)

Ja....ah

Shoho i dag har jag varit på PRAO på lime med isac ;) fett chill ;) sen har jag varit med min älsklig Anthon som jag älsakr mest sen har jag inte gjort så mycke och nu ska jag sova eller rättare sagt se på film :) <33

Va fan ska jag ge han!?!?

Omg jag får fan panik snart mi älskling gjorde värsta gulliga låten till mig i alla hjärtansdag prisent och nu när jag ska komma på något te han går de inte de e helt låst jag skäms ju över att jag inte kmr på något fy fan va jobbigt de e!!

Behövde lite sommar känsla för att bli glad


Hemma från träningen nu ;)

Shohu i dag har man varit små sur hela dagen inte kul De börja i morse när jag skulle ta spruta! ( jag e livrädd för sprutor) Fy fan vem vill ha en jävla spruta intryckt i armen?! Nä fy fan sen kom jag få att jag har ligger jätte mycke efter i skolan! Har jätte mycke att ta igen ( om de ens går fy fan) Så de blev till att plugga hela dan vilket har jag mig ännu surare ;0 Aja nu har jag varit och träna och för den son inte vet tränar jag brottning så man kan ju fatta att jag fick ta ut min agrotion på de så nu känns de helt okej :) Men de finns en på träning som jag hatar jag stör mig på den så jävla groft den säger till mig hela tiden du gör fel du gör fel men i sluten av träningen vem är de som får lite tillsägelser om att göra anorlunda vem är de som får de? Jo inte e de jag Iaf Aja nu ska jag duscha sen ska jag bara ta de jävligt chill för sen börjar ju sol sidan och de får man ju inte missa ;) Puss på er kanske blir ett inlägg lite senare :)

:)

nu har jag iaf kommit ut sovkläderna och har på mig vanliga myskläder :)
ett steg framåt iaf ;)

...

åååå jag får fan damp de går åt helvete med pluggadet rent jävla fi**igt tycke jag de går..

.

vadå tråkigt nä jag har inte tråkigt

så kul kan de va när de suger!!


uuuuuuuuuusssssccchhhhhh

usch är allt jag känner nu jag ska skriva någon jävla uppsats om min familj om va vi äter hur mycke vi köper mat för och massa jävla skit..
fy fan

plugg plugg

Fy fan sitter hemma och håller på att ruttna av tråkigthet sam sitter och tittar på tv och jag ska va hemma med han hela dagen för mamma och pappa jobbar..
men men jag Älskar min bror mest så va gör man inte? ;)
aja jag tror jag ska plugga av mig lite så jag får allt skoljobb ur världen så slipper jag tänka med på de sen.
aja sen väntar jag på att issa ska höra av sig och säga om jag kunde sova hos henne i natt heller inte ;)
och om jag gör de tror jag att de blir lite crazy i natt igen ;)

RSS 2.0