varit på den bästa föreläsningen ever!

Omg jag känner att jag E sämst på att uppdatera min blogg ^^ Aja va nyss på en föreläsning på tingan som hölls av sober. Den va verkligen sjukt bra för han blandade musik och snack. Inte många ggr jag säger de här man jag säger de här men jag hade velat att de va längre än den va! Aja ska på begravning i morn så jag får se om jag gör något inlägg innan, annars får ni ha de så bra :)

Fett kul kväll på tingan med Sophie, Isac, Adam och Anthon :)

Omg jag har fan ingen röst kvar nu!! Va ju på tingan i går med dom bästa och skrek sönder min röst! Haha och kom på att jag och sophie är bäst på att dansa och skrika, haha de va någon kamera snubbe där so. Filma oss as mycke för att de bara va typ vi 2 som dansa x) Haha sen mitt upp i allt blir vi as törstiga så vi kutar ner till donken och köper dricka och sen går vi tbx och fortsätter vara bäst haha fy fan jag har inte haft så kul på länge ;) <3

.

Har inte orkat blogga i dag. Och de orkar jah inte nu heller, men de är bara för att jag inte vet va jag ska skriva. Så gonatt hörs i morn<3

jag har sååå tråkigt

superdupertråkigt har jag skulle plugga men de gick inte så bra för jag har inget att plugga..

.

jag har så kallat super tråkigt

.

shouu
utedag med skolan i dag "jätte kul"...
vi vart ut tvingad på isen i typ snöstorm! fy fan

mini power

Sho Haha ja mini power kanske ska ta över dvärgporrs blogg,,, hahaha nejdå kommer inte att hända bara de att jag har aldrig tid att blogga så då frågar jag runt om någon kan tänka sig att blogga åt mig och gör mini power ;) Och de e ju så här att vi e bäst och då spelar de ju ingen roll om jah eller hon bloggar :)

WILMA IS IN DA (inte house den här gången men) BLOG!

Hej, ni kanske börjar undra om jag har tagit över den här blöggen. nejnej.. DRIIVER, men HEJ.
Jag ska gästblogga hära nue! Så:

Nu så tittar jag på teve och ska snart typ gå upp och läsa (?).. Idag var Maja hos mej (en kompis).. Vi hade grymt najs!! Hoppade studsmatta ;) Till middag åt jag KÖTTBULLAR!! Jag längtar tills sommarN för då är den bästa tiden på hela året alltså, POPKOLLO, snackar jag ju om! Så nu ska jag sova mej fram tills SOMMARN, sov gooott! ;)



HTTP://BADMEMORY.BLOGG.SE/

-

Ååh fy fan mår bättre nu bara ont i magen som fan och lite lätt feber så de blir nog att åka till skolan i morn, dessutom är de " den internnationella dricka cola dagen" i morn och då ska jag och Anthon dricka cola och va as cool :) iaf ska jag va de fö Anthon kan ju fet glömma att han är cool :) Btw e as cool :) Ha de mys <3

sjuk

Shabba Hemma från skolan i dag :) Har feber och har ont i huvet och halsen :( Aja ska titta på Big Brother nu :) Uppdaterar sen ;)

inte okej längre

Fy fan jag mår så jävla illa så de finns fan inte! För de första hatar jag att spy när jag inte är med på de sjämv, för de andra jag har spytt sen i tidigt i lördas morse till nu asså de e fan inte okej! Jag har haft ett uppehåll på kanske 4 timmar. sen nu har de satt i gång igen asså jag orkar inte mer jag har inget kvar i magen längre :( asså helt seriöst jag kommer börja gråta! De är så jävla plågsamt de gör ont och jag svimmade så fort jag ställer mig upp :( Jah vill bli bra nu! Hoppas att alla som läser de här tycker jätte synd om mig! Nädå men hoppas att alla e frisk och har de bra Uppdaterar lite senare igen <3

:)

Sho Vakna fett tidigt i dag för att jag mådde så jävla illa :| sen titta jag tv :) Sen har jag snacka i skype med Anthon och nu ska jag sova :)

Wilmaa gästbloggar, min blogg=http://www.badmemory.blogg.se/

Heeej  (igeeen)!
Jag har börjat se på en serie som faktiskt är ganska bra..! Ni känner säkert igen den; The vampire diares! Fast nu ska jag ta en pause oh läsa lite tror jag :) Jag läser faktiskt en f1 bra bok nu. Den heter "Syskonkärlek", den handla om två syskon som är kära i varann & allt bara skiter seej för dem.. Blablabla.. Asså jag stör mej sååå J"#!a mkt på min klocka, den har visat kvart över nio i flera veckor!! :0 aja, hare GöööÖÖÖtTT!

Btw, checka in;
Http://badmemory.blogg.se/ ;)





SEEEE YA! ;D <3 .____.

Inte lätt när de är svårt

Hejsan Va på gårn i går de va någon film sak. Asså vette fan va de va som hände men jag började får ont i magen, sen mådde jag illa sen somna och vakan av att jag hade frossa rysningar och kallsvettande fy fan.. Sen typ när kl va 5 fick jag nog och gick på toa och spydde sen gick de inte över och då gick jag och spydde igen. Sen följde jag med Anthon till bussen typ vid 6 för då mådde han dåligt, ringde jag efter pappa och då kom han och hämta mig :) sen i dag har druckit saltvatten och spydde .. De känns fan som om att hela min kropp är ut och in vänd :( och sen har jag feber och piss ont i huve så snart lär jag väl få magsjukan som Anthon har :(( Fy fan aja mår illa som fan nu :( Aja jag bloggar lite senare i kväll puss hejj <3

Gästbloggaren här!

Hej, jag heter Wilma och jag ska gästblogga på denna underbara bloggen! :)

INFO ABOUT MEE:
• Jag gillar sofia!
• Om du har frågor om hur det känns att vara världens kortaste tjej, kom då till mej!
• Jag tillbringar mkt tid på pallen bakom trumsetet. :)
• Sofia & jag träffades på popkollo. <3
• Jag har en egen blogg som heter http://www.badmemory.blogg.se/.
• Jag tycker namnet på min blogg är dåligt. :s

Just nu ska jag gå ner och titta på teve med mamma & pappa ;)

PUSS PÅ ER! <33333


Fy fan va semlor är äckligt!

Asså helt seriöst pappa och jag baka semlor i dag, dom såg så sjukt god ut men dom smaka förjävligt de smaka grädde och jag hatar grädde!!!! Asså jag har försökt tycka om semlor sen jag va liten men de går inte de är så jävla äckligt!! Semlor borde avskaffas!

.

Sha Jag vet att jag e sämst i världen på att göra inlägg men de är bara inte min grej att sitta och berätta om va jag gör varje minut. Aha men i dag har jag plugga so och hemkunskap fy fan de sög !!! Sen stack jag och träna fy fan va skönt de är att börja träna igen. Kände att de va dax nu! Har varit så jävla off ett tag nu och de är verkligen inte bra så nu jävlar!

RSS 2.0