veckan inlägg! :)

Den här veckan har varit stressig och jobbigt. Fast helgen har varit underbar, sovit hos Anthon och mått super bra. Hahaha jag vet inte va jag ska skriva..... Hahah förovanlighetens skull. Ska snart börja något slags musik projekt tror jag så då får jag mer att skriva och kanske lite roligare saker. Hade tänkt att lägga upp filmer men datan lagga ihop.. Aja ska sova bort förkylningen nu hade gott!

ont i magen!


bloggen?

Jag har inte bloggat på länge, för jag tycker fortfarande inte att det är så kul skan jag kan avstå från andra saker. men iaf har jag tänk över om jag ska ta bort den eller inte.. Men jag tänkte att ska börja med att göra ett vecko inlägg eller så..
Iaf tänker jag göra min blogg till musik främst mem sen får vi se om det glider in lite andra saker vilker jag tror det kommer gör. Jag vill ju fortsätta men det känns som jag är totalt världelös på att blogga..
Men men ska fråga någon om dom kan göra om min blogg lite så den blir fin..
Aja nog tjatat om min blogg.

Just nu är jag hemma för att jag har så jävla ont i magen. Men som tur var fick jag medicin i morse så just nu sitter jag och väntar på att den ska verka.. Men det brukar ju vara så att allt äckligt är bra, och medicinen smakade verkligen förjävligt!!
Aja om den gör så det mina magsmärtor går att härda ut åker jag tillbaks till skolan till lunch.. Måste till skolan för jag och Amanda ska redovisa vårt författar portrett!

Det var väl allt jag hade och säga nu tror jag. hmm?.. Juste jag ska försöka lägga upp lite filmer från popkollo och lite andra filmer sen när jag får över dom på datan..
men nu ska jag lägga mig och titta på film.. Vi hörs

RSS 2.0